O nama

/O nama
O nama2018-11-15T14:40:58+00:00

Pučko otvoreno učilište Morana osnovano je 14.lipnja 2002. aktom Trgovačkog suda u Zagrebu, broj Tt-02/3858-2 te je upisano u sudski registar pod MBS: 080431029.
Sjedište se nalazi u samom centru grada u Gajevoj 22 na rubu poznate „Zelene potkove“. Učionice su funkcionalno i multimedijski opremljene (bijela ploča, flip-chart, MIMIO uređaj i LCD projektor).

Cilj i zadaće programa

Cilj i zadaće ovog programa je obrazovanje osoba na razini srednjeg obrazovanja za stjecanje srednje školske spreme i nastavak školovanja na visokoškolskim ustanovama.
Dopisno-konzultativna nastava i konzultativno instruktivna nastava je organizirani sustav obrazovanja po kojem se nastava izvodi na daljinu putem nastavnog materijala te grupnih konzultacija.
Zadaća je ovog programa obrazovati polaznike koji će zadovoljiti društvene potrebe u svim djelatnostima svojim znanjima i vještinama.

Profesori

Profesori učilišta odlikuju se stručnošću, tj. iscrpnim poznavanjem materije koju predaju, komunikativnošću i fleksibilnošću. Kreativnim promišljanjem nastavnog procesa, oni prate najnovija dostignuća s područja struke i metodike nastave i sudjeluju u radu stručnih i kolegijalnih tijela Učilišta, te su neki od njih i cijenjeni članovi strukovnih udruženja i na druge načine aktivni u području struke.

Polaznici

Polaznici verificiranih programa obrazovanja odraslih su sve odrasle osobe starije od 18 godina, a polaznici ostalih obrazovnih programa su ljudi oba spola, svih dobi od osnovnoškolaca do polaznika treće dobi.

Programi

Ponuda obuhvaća programe formalnog četverogodišnjeg dopisno-konzultativnog školovanja, osposobljavanja, usavršavanja, prekvalifikacije i dokvalifikacije, koji su verificirani od strane Ministarstva znanosti obrazovanja i športa, kao i neformalne oblike školovanja kao što su seminari za polaganje klasifikacijskih ispita na fakultetima za maturante i kandidate na fakultetima, poduku osnovnoškolskih i srednjoškolskih predmeta i razne druge seminare.

Pripremni seminari za maturante i kandidate na fakultetima

Organiziramo pripremne seminare za maturante svih srednjih škola i gimnazija u hrvatskoj, redovnom i dopisno-konzultativnom nastavom. Uspješnost naših seminara prati se i analizira, s ciljem optimizacije programa, koji se stalno ažuriraju u skladu s promjenama nastavnih planova i programa i zahtjevima pojedinih fakulteta. Kao i u poduci, i u ovoj djelatnosti ostvarujemo visok postotak uspješnosti.

Ostali programi

Naši programi uključuju također i neformalne oblike obrazovanja, kao npr. Seminare iz raznih vještina i struka: govorništva (retorike), povijesti umjetnosti, poslovnih i uredskih vještina…
Namijenjeni su ljudima koji se žele usavršiti u svim područjima ljudskih djelatnosti i vještina, te intelektualnim avanturistima širokih obzora i otvorenim za nove ideje i iskustva.

Osnovni podaci

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE MORANA
Petrinjska 7/1, Zagreb

Tel: 01/ 4816-063
Fax: 01/ 4872 969
Mob: 098/308571
e-mail: info@pou-morana.hr

Ravnatelj: Tomislav Krstičević
Tel: 01/4816063
Mob: 098 308 574

MB 1649523
OIB: 88085648212
ŽIRO RAČUN: ZABA 2360000-1101604530

POGLEDAJ PROGRAM

POPULARNI PROGRAMI

 Pridružite nam se već danas!